Tracon

Ohjelma - Cosplay

Tracon II:ssä järjestetään cosplay-pukukilpailu sekä cosplay-parikilpailu. Kilpailuihin tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen kilpailuihin avataan 15.9.2006 ja suljetaan 30.9.2006.

Tiedot kisasta ja ilmoittautuminen.


Kilpailujen lisäksi Traconissa pidetään Cosplay Finlandin miitti sekä ensi vuoden Cosplay Finland Tourin aivoriihi, jossa suunnitellaan tulevia tapahtumia.

Kaikille pukuilijoille on käytettävissä pukuhuoneet, joiden edustalle on varattu muusta toiminnasta vapaata käytävätilaa kuvauspaikaksi. Pukuhuoneet ovat 2. kerroksessa Hervannan valtaväylän puoleisessa päädyssä rakennusta ja löydät niihin opasteita eri puolilta tapahtumapaikkaa.

Jo lain nojalla kaikenlaisten oikeiden aseiden tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Turvallisuussyistä johtuen tapahtumaan on kiellettyä myös tuoda minkäänlaisia harjoitusaseita tai metallisia asejäljitelmiä. Myöskään ampuma-asejäljitelmiä ei tule tuoda tapahtumaan mukaan. Muut isokokoiset asejäljitelmät ja kokonsa tai ulottuvuutensa puolesta vaaraksi olevat varusteet tulee jättää narikkaan.