Tracon

Yleistä

Aika
Lauantaina, 28.10.2006, kello 10-20.

Historia
Tracon on järjestetty kerran aikaisemmin, vuonna 2005. Kävijöitä oli tuolloin 1079.

Joukkoliikenne
Traconiin pääsee busseilla linjoilla 13 (Ikurista Keskustorin kautta Hermiaan, jää pois TTY:n pysäkillä), 20 (Keskustorilta Hikivuoreen, jää pois Ahvenisjärven pysäkillä) ja 30 (Keskustorilta Etelä-Hervantaan, jää pois Ahvenisjärven pysäkillä). Linjat 6, 39 ja 65 eivät liikennöi lauantaisin.

Vinkkejä linja-autolla liikkuville löydät keskustelualueilta.

Järjestyssäännöt
Tapahtumapaikalla noudetataan Suomen lakeja. Tuli- ja teräaseiden ja asejäljitelmien tuonti tapahtumaan on kielletty. Puvuissa ei saa olla teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita. Päihteiden käyttö on kielletty. Kaupallinen toiminta on kielletty ilman ennakkolupaa. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova paikalta. Katso myös lisätietoja cosplay-pukuilijoille.

Liikuntaesteiset
Kaikkiin tiloihin pääsee pyörätuolilla.

Otto.
Käteisautomaatti löytyy tapahtumapaikalta.

Paikka
Tracon järjestetään Hervannassa, Tampereen teknillisen yliopiston (TTY:n) Tietotalossa. Osoite on Korkeakoulunkatu 1. Näin löydät TTY:lle:
Tampereen ympäristön kartta - Hervannan kartta - TTY:n kartta - Eniron kartta

Pysäköinti
TTY:n alueella on satoja ilmaisia pysäköintipaikkoja, myös pysäköintitalossa. Osa paikoista on kuitenkin varattu, ja asiaa koskevat liikennemerkit on syytä huomioida.

Pääsymaksu
2 euroa.

Ruoka
Traconista saa virvokkeita ja pieniä välipaloja. Välittömässä läheisyydessä on Hervannan keskusta, josta löytyy pizzaa, pihviä, hampurilaista ja paljon muutakin itse kunkin maun mukaan.

Vaatesäilytys
Ilmainen.